3 Şubat 2016 Çarşamba



WhatsApp Messenger Apk İndir 2.12.416 Android
WhatsApp son sürümüdür arama özelliği mevcuttur!
Facebook tarafından satın alındıktan sonra ilk güncellemesini Android kullanıcıları için yapan WhatsApp Messenger  düzenlemeleri gizlilik üzerine yapmış.
WhatsApp en büyük sorunu olan telefon rehberinizde olmayan kişilerin sizin WhatsApp profilinize ulaşabiliyor fotoğrafınıza bakabiliyordu bu güncelleme ile birlikte Ayarlar >> Hesap >> Gizlilik  bölümünden son görünme, profil fotoğrafı, durum gibi ayarlarınızı kimler tarafından görüntüleneceği seçebiliyorsunuz.
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp Messenger in 01.10.2015 en son güncellemesini cepyazilim üzerinden Apk olarak indirip güncelleyebilirsin.
Play Store üzerinden telefonlarınıza indirmeye izin verilmediğinden dolayı tablet ve benzeri Android cihazlara kuramıyorsunuz WhatsApp ama sitemiz üzerinden indiriğiniz Apk dosyasını tüm Android cihazlarınızda kullanabilirsiniz.





Unknown

Değerli Apk-DataDünyası takipcileri ben bu siteyi sizlere android oyunlar programlar vb. paylaşmak sizleri mutlu etmek amacıyla siteyi açmış bulunmaktayım tabi mağlum birazda para kazanmak için.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2016 Apk-Data.