3 Şubat 2016 Çarşamba



Lucky Patcher Türkçe Full Apk Android 5.9.4

 
Lucky Patcher size Android cihazınızda yüklü olan uygulamalara verdiğiniz izinleri gerçekten kontrol edebilme şansı veren bir uygulamadır. Gereksiz reklamları silebilir, izin ayarlarını değiştirebilir, diğer uygulamaların yedeklerini alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Bununla beraber, bu özelliklerden yararlanabilmek için rootlu bir telefon gerekli değildir.
Lucky Patcher'ı açtığınızda, cihazınızda yüklü olan uygulamaların kapsamlı bir listesini göreceksiniz. Uygun seçenekleri görmek için yapmanız gereken tek şey birinin üzerine tıklamak: uygulama bilgisini görmek, uygulamayı kaldırmak, ek veriyi silmek ve diğer özel araçlara ulaşmak.

Bu özel araçlar arasında reklamları devre dışı bırakmanızı ve hatta uygulamayı normalde yapamayacağınız koşullarda çalıştırmanızı sağlayacak özellikler gibi ilginç özellikler bulabilirsiniz. Hatta tercihlerinize göre yapılandırılmış bir APK bile yaratabilirsiniz.

Lucky Patcher Android cihazınızda yüklü olan uygulamaları kontrol altına almanızı sağlar. Kullanıcıya daha fazla kontrol imkanı sağlayan tüm diğer uygulamalar gibi, tüm bu özelliklere erişebilmeniz için rootlu bir cihaz gerekli değildir


 


Unknown

Değerli Apk-DataDünyası takipcileri ben bu siteyi sizlere android oyunlar programlar vb. paylaşmak sizleri mutlu etmek amacıyla siteyi açmış bulunmaktayım tabi mağlum birazda para kazanmak için.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2016 Apk-Data.