3 Şubat 2016 Çarşamba



Es File Explorer Apk v4.0.4.1 ES Dosya Yöneticisi Türkçe
Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz hepsi bir arada dosya yöneticisi olan ES File Explorer ile uygulamalarınızı yönetebilir, görevlerinizi istediğiniz zaman sonlandırabilir, dropbox entegrasyonunu kullanabilir ve ftp istemcisi özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Yerel telefonlar ve uzak bilgisayarlar için uzak dosya gezgini görevide gören uygulama, dosyalar üzerinde yapmak istediğiniz kes, kopyala, yapıştır, yeniden adlandır gibi tüm işlemlere izin vermektedir.

Uygulama aynı zamanda kullanıcıların video ve ses dosyalarını oynatmak istedikleri varsayılan oynatıcıyı seçmelerine de izin vermektedir.

Uzaktan medya oynatma, resim görüntüleme, metin dosyalarını okuma ve dosya arama gibi işlemlerin tümünü kolayca yapmanıza izin veren ES File Explorer, mobil cihazınız üzerinde gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemleri çok daha kolay bir hale getirmekte.

Android cihazınız içerisinde bulunan dosya ve klasörlere kolayca erişim sağlayabileceğiniz bir dosya yöneticisine ihtiyacınız varsa ES File Explorer denemeniz gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

  


Unknown

Değerli Apk-DataDünyası takipcileri ben bu siteyi sizlere android oyunlar programlar vb. paylaşmak sizleri mutlu etmek amacıyla siteyi açmış bulunmaktayım tabi mağlum birazda para kazanmak için.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2016 Apk-Data.